Online konzultáció

Az online konzultációt azoknak ajánlom, akik valóban meg akarják érteni gyermeküket és nyitottak arra, hogy szembenézzenek saját magukkal, továbbá motiváltak arra is, hogy tegyenek a változásért.

  • személyre szabott, konkrét kérdésekre adok gyakorlati válaszokat
  • az ország bármely pontjáról, sőt, a határokon túlról is igénybe vehető az internetnek köszönhetően
  • előre egyeztetett időpontban történik

Elakadások, visszatérő konfliktusok esetén segít a megoldás megtalálásában. Az online konzultáció során lehetőség nyílik a párbeszédre segítségkérő és szakember között. A beszélgetés olyan lehetőségeket rejt magában, amelyek még nagyobb hatékonysággal növelik az esélyt a probléma gyors megoldására. Általában 1-2 alkalom már elegendő ahhoz, hogy megértsük mi húzódik meg valójában a gyermek viselkedése mögött és mi történik bennünk, szülőkben. A megértés az első lépés a változás útján való elinduláshoz.

Mindig a szülővel beszélgetek, mert abban hiszek, hogy a megoldás kulcsa az ő viselkedésében, megnyugtatásában, megerősítésében rejlik. Célom, hogy a szülői létet mindenki örömmel tudja megélni.

Tudnivalók az online konzultációról:

  • időtartama 50 perc
  • e-mailen keresztül van lehetőség időpontot foglalni
  • az online konzultációra nyáron rugalmasan, előre egyeztetett időpontban, az iskolai tanév folyamán csütörtöki, pénteki napokon 9.00-14.00 óra között van lehetőség
  • a foglalt időpontot 24 órával a konzultáció előtt már nem lehet lemondani, fizetési kötelezettséget von maga után

Az online konzultáció díja: 25.000 Ft

Várom megkeresését e-mailen keresztül!

e-mail: kata@medveczkykata.hu

Bemutatkozás

Bemutatkozás - Medveczky KataMedveczky Kata pszichológus vagyok. A gyermeknevelés olykor kanyargós útveszőjében a szülőknek segítek kiutat találni, másrészről a pedagógusokat támogatom abban, hogy minél hatékonyabban tudják végezni szakmai munkájukat.

Hiszem, hogy a gyerekekkel kapcsolatos nehézségeink megoldásának a kulcsa többnyire nálunk, felnőtteknél van.

Az egyik legnagyobb ajándék egy gyerek számára, ha a szülője először saját magán kezd el dolgozni.

logo

Honlapomon a mindennapi és a nem mindennapi gyerekneveléssel kapcsolatos kérdéseket járom körül szakmai szemmel, de közérthetően. Ha szülőként, pedagógusként megértjük a gyerekek viselkedését és újra gyerekszemmel tudjuk látni a világot, akkor már nem lesz kérdés, hogy mitévők legyünk egy-egy nehezebb helyzetben.

Minden jog fenntartva © 2012 - 2024. medveczkykata.hu