Jelenlegi hely

Skype-konzultáció

Vannak olyan gyerekneveléssel kapcsolatos kérdései, amelyekre nem találja a saját válaszait?

Nem biztos abban, hogy jó úton halad?

Úgy érzi, hogy elakadt és nehezen mozdul el a holtpontról?

Szeretné jobban megérteni gyermeke viselkedését?

Szeretné, ha jobb kapcsolatot tudna kialakítani a gyermekével?

Szívesen beszélgetne szakemberrel gyereknevelési kérdéseiről, de az ország Szentendrétől távol eső pontján vagy külföldön él?

Vagy éppenséggel nehezen megoldható, hogy a gyerekek mellől több órát távol legyen?

skypeA skype-konzultációt azoknak ajánlom, akik valóban meg akarják érteni gyermeküket és nyitottak arra, hogy szembenézzenek saját magukkal, továbbá motiváltak arra is, hogy tegyenek a változásért.

Az online tanácsadás során lehetőség nyílik a párbeszédre segítségkérő és szakember között, amely a lehető legteljesebb mértékben személyre szabott.

A tapasztalat azt mutatja, hogy általában 1-2 alkalom elég ahhoz, hogy a segítsget kérő szülő, nagyszülő, pedagógus megértse a számára problémát jelentő helyzetet és ennek megfelelően elindulhasson a változás útján.

Az online konzultáció előtt érdemes e-mailben röviden megfogalmazni, hogy pontosan mi jelent nehézséget a szülő, család vagy pedagógus számára. Ez nagymértékben elősegíti a tanácsadás hatékonyságát.

A skype-konzultáció időtartama: 60 perc.

Díja: 10.000 HUF

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja és szeretné igénybe venni ezt a kényelmes, ugyanakkor hatékony konzultációs lehetőséget, kérem e-mailben egyeztessen időpontot előtte!